سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

 

آقای وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی لازم است به یاد بیاورید راهی که در دوران آقای خاتمی در وزارت فرهنگ و ارشاد شروع شد به کجا ختم می شود.
آقای جنتی در انتخاب راه بیشتر دقت کنید

به گزارش علمدار بصیر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه، 6 شهریور ماه با حضور در موزه موسیقی و در جمع هنرمندان، استودیوی این موزه را افتتاح کردند که مقرر شد، " علی مرادخانی " علاوه‌بر پذیرفتن سمت معاون امور هنری وزیر ارشاد، همچنان موزه موسیقی را نیز مدیریت کند. علی جنتی در این مراسم گفت: " امیدوارم ادامه‌دهنده خوبی برای راهی باشیم که آقای خاتمی آن را شروع کرد و قبل از اینکه رأی اعتماد بگیرم، از نظرات ایشان استفاده کرده‌ ام. "

آقای وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی لازم است به یاد بیاورید راهی که در دوران آقای خاتمی در وزارت فرهنگ و ارشاد شروع شد به کجا ختم می شود. اگر منظور شما راهی بود که در وزارت فرهنگ دوران خاتمی شروع شد باید بگوییم که هم اکنون پایان این راه در غرب به سر می برد و پشت آمریکا و اسرائیل خود را پنهان کرده است تا به سازمان های اطلاعاتی آنها بهتر بتواند خدمت کند.

از همین رو باید نکاتی را به آقای وزیر فرهنگ و ارشاد متذکر شد تا شاید در همین ابتدای راه، راهشان را اشتباه انتخاب نکنند و بعد از چهار سال برای راهی که انتخاب کرده اند خود را سرزنش کنند. قبل از اینکه به یار غار خاتمی اشاره نماییم به برخی از افکار خود خاتمی اشاره می نماییم:

اعتراض روحانیت به جشنواره فیلم فجر و پاسخ خاتمی

در جشنواره فیلم فجر سال 1369، فیلم هایی با مضامین و صحنه های مبتذل اکران شد و حتی به یک هنرپیشه زن ترک که در کشور لائیک خود به فساد و فحشا معروف بود، جایزه سیمرغ بلورین اعطا شد تا سرانجام داد اعتراض روحانیت نیز درآید. آیت الله «احمد جنتی» در یکی از خطبه های نماز جمعه اسفندماه 69 شهر مقدس قم باب انتقاد از خاتمی را گشود. به دنبال انتشار سخنان آیت الله جنتی در کیهان، خاتمی در پاسخ به این انتقادات سکوت نکرد و در جوابیه ای که به روزنامه مذکور ارسال کرد، آیت الله جنتی و دیگر منتقدانش را با زشت ترین الفاظ به «ارتجاع»، «نادانی»، «کم دانی»، «ناآگاهی»، «کم توانی» و «تحمیل سلیقه های یک جریان بر کل جامعه فرهنگی کشور» متهم کرد و در عوض، کسانی که انتقاد آیت الله جنتی را برانگیخته بودند، «جوانان متعهد و انقلابی» خواند!

اولین هشدار مقام معظم رهبری درخصوص مسئله «تهاجم فرهنگی»

در همین عصر بود که مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای برای نخستین بار از مسئله «تهاجم فرهنگی» سخن به میان آورده و هشدار دادند: «در حال حاضر، یک جبهه بندی عظیم فرهنگی که با سیاست و صنعت و پول و انواع و اقسام پشتوانه ها همراه است، مثل سیلی راه افتاده، تا با ما بجنگد. جنگ هم جنگ نظامی نیست، بسیج عمومی هم در آن جا هیچ تأثیری ندارد. آثارش هم به گونه ای [است] که تا به خود بیائیم گرفتار شده ایم. مثل‌ یک‌ بمب‌ شیمیایی‌ نامحسوس‌ و بدون‌ سروصدا عمل‌ می‌کند. فرض‌ کنید در محوطه‌ای‌ یک‌ بمب‌ شیمیایی‌ بیفتد که‌ احدی‌ نفهمد که‌ این‌ بمب‌ در آن‌جا افتاد؛ ولی‌ پس‌ از هفت‌، هشت‌ ساعت‌ ببینند صورت ها و دست های‌ همه‌ تاول‌ زده‌ است».

استعفا از وزارت ارشاد

مقاومت های مردم و جریان حامی ولایت در برابر تهاجم فرهنگی به انقلاب از دریچه ارشاد، باعث شد خاتمی نتواند آن گونه که می خواهد، امور را پیش ببرد. وی سرانجام با اوج گرفتن انتقادات جریان مذهبی و انقلابی کشور از عملکرد وزارت ارشاد، در روز سوم خرداد 71 با انتشار یک نامه اعتراض آمیز، و «کج اندیش» و «بدخواه» خواندن منتقدان خود، با کابینه هاشمی رفسنجانی خداحافظ کرد:
«متأسفانه در صحنه امور فرهنگی چندی است...که با شکسته شدن همه مرزهای قانونی، شرعی، اخلاقی و عرفی کار از نقد و ارزیابی (ولو غیرمنصفانه) گذشته و هر وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف خاصی مباح شمرده شده است و بدینسان می‌رود که کار به کلی از روال منطقی و مشروع خارج شود و در نتیجه فضایی ناسالم و آشفته پدید آید که فوری‌ترین اثر آن دلزدگی و عدم امنیت اندیشمندان و هنرمندان سالم و صاحب شخصیت و حتی مؤمن و شیفته انقلاب و اسلام است. اگر خدای ناخواسته در این هنگامه مرز اصول و معیارهای بنیادین انقلاب و مصالح حتمی جامعه درهم شکسته شود و اگر قرار باشد در این آشفته‌بازار با مبانی پذیرفته شده نظام، از جمله آرا و فتاوی حضرت امام نیز تلویحاً و حتی تصریحاً مقابله و معارضه شود هرچند که این نفی و شبهه‌انگیزی از بعضی سیاست‌های هنری شروع شود که پایه آن نظر و موضع محکم و مصرح امام است، مطمئن باشیم که در این صورت شاهد آغاز روند خطرناکی هستیم که امواج آن بسیاری از اصول و پایه‌های دیگر را نیز خواهد لرزاند. باری مجموعه شرایط چنان بوده و هست که مرا در موقعیتی قرار می‌دهد که از ادامه خدمت در سمت فعلی عذرخواهی کنم.»

خیانت هایی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره اصلاحات انجام داد هنوز هم قابل جبران نیست. ضربه هایی سخت به فرهنگ این مرز و بوم وارد شد تا جایی که حتی سید مصطفی میر سلیم وزیر ارشاد دوران سازندگی می گوید: "  به نظر من انحراف اصلی ارشاد از همان سال 76 آغاز شد. به لحاظ اعتقادی در آن دوره یک سلسله مباحثی مطرح شد که به هیچ وجه مورد انتظار و تایید ما نبود. این مباحث با اساس و اصول انقلاب اسلامی سازگار نبود و یک نوع تجدید نظر در اصول انقلاب را مطرح می کرد. من فکر می کردم آقای مهاجرانی بتواند برنامه های ما را پیش ببرد و این آرزو را هم برایشان کردم اما ایشان به شدت تحث تاثیر مسائل سیاسی قرار گرفتند. من فکر می کنم ایشان دوران وزارتشان را تباه کرد و به خودش هم صدمات زیادی زد.»

و حالا جناب جنتی فقط محض یادآوری به سوابق وزیر مورد حمایت و علاقه خاتمی توجه نمایید: آقای مهاجرانی در دوران اصلاحات وزیر ارشاد بودند تا جایی که به دلیل فشار های زیاد مجبور به استعفا از پست خود شدند. خراب کاری هایی در دوره ایشان انجام شد و فرهنگ ایران در زمان مسئولیت وی ضربه هایی عظیمی را متحمل شد که تا کنون جبران نشده است. مهاجرانی در دوران مسئولیت خود بارها موضع های خطرناکی گرفت و صحبت های فتنه گونی انجام داد که در این گزارش به برخی از آنها می پردازیم:

- مهاجرانی درباره اکبر گنجی که مستقیما مهدویت و ائمه اطهار را نقد می کند و بارها به جمهوری اسلامی توهین کرده و حتی در کنفرانس پلید برلین نیز شرکت داشته است می گوید:  " اگر اکبر گنجی را از روزنامه های مستقل بگیریم آنها دچار ضعف بزرگی می شوند" و یا در جایی دیگر گفته بود: به دقت که می نگرم گنجی برای این انقلاب از دیگر انقلابیون موثر تر است. "

مهاجرانی همچنین درباره عبد الکریم سروش که در بیانیه هایش وحی و قرآن را منکر شده بود در مقام وزریر ارشاد، سروش را فردی موثر می دانست و درباره او گفت: " ایدئولوگ دوم خرداد یقینا آقای سروش است "

وزیر ارشاد دوران اصلاحات تا جایی پیش می رود که همچنین درباره سازگارا که علناً با سرویس های جاسوسی غرب همکاری می کند گفت: " سازگارا با حمایت های مادی نقش پدر معنوی روزنامه های دوران ما را ایفا می کند و ما باید قدر دان او باشیم. "

عطاالله مهاجرانی شخصی بود که بعد از انتخابات 88 در جمع منافقین بارها و بارها حاضر شد و حتی در مقابل سفارت ایران در جمع منافقین که خواستار بر اندازی اصل نظام جمهوری اسلامی بودند با مشاور خود مسعود بهنود شرکت داشت و مصاحبه هایی با خبرنگاران انجام دادند.

مهاجرانی اقدامات ضد نظام خود را با شرکت در کنفرانسی صهیونیستی کامل کرد و وی به جلسه ای دعوت می شود که در آن ایهودباراک نیز دعوت شده است. این جلسه توسط شرکت صهیونیستی انستیتو واشنگتن که آمریکایی ها این بنیاد را صهیونیستی ترین بنیاد آمریکا می دانند برگزار شده است. مهاجرانی که قبل تر نیز در سایت این شرکت به عنوان پژوهشگر این سایت بوده است و برای آنها دست به قلم نیز شده بود در این جلسه شرکت می کند.

در این جلسه که وزیر جنگ رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز حضور داشت مهاجرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا اسرائیل را به رسمیت می شناسید با خنده پاسخ داد : " بگذارید بعدا به این سوال پاسخ دهم "  و همچنین درباره حمله آمریکا به ایران می گوید : " آمریکا در برخود با ایران اگر لازم باشد باید از قدرت هم استفاده کند. " بعد از این جمله مهاجرانی مورد تشویق حضاری قرار می گیرد. 

مهاجرانی فردی است که خود فروختگی و وطن فروشی خود را به نقطه اعلا رسانده است و این موضوع را بر همگان بارها و بارها ثابت کرده است. البته این اقدامات و سخنان تنها بخشی از فعالیت هایی بود که مهاجرانی انجام داده است و با همین مقدار هم امیدواریم که توانسته باشیم انتهای راهی را که آقای جنتی امید به ادامه آن دارند به وضوح برای ایشان نمایان کنیم و امید داشته باشیم تا آقای جنتی دقت بیشتری در ابتدای راه برای انتخاب راه درست داشته باشند انشاءالله

منبع:عصرامروز





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/6/12 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون